En trygg plats för dina saker

Det här är Fors Förråd

Säkra och rena förråd

FÖRRÅD I FORSHEDA OCH GISLAVED

Förvara dina saker i våra fräscha förråd i Värnamo, Forsheda ca 12 km norr om Värnamo.

I Gislaved ligger vi i Centrum.

Vill du hyra förråd, eller har har du några frågor?

Hör av dig till hej@forsforrad.nu, eller ring på 010-750 05 56

Säkra förråd

EN TRYGG PLATS FÖR DINA SAKER

Förråden ligger på en trygg plats, med kameraövervakning dygnet runt samt att de är larmade. Du får en personlig kod för inpassering genom en låst säkerhetsdörr och du har sedan ett hänglås som vi förmonterat på dörren där du får en kod av oss för att kunna öppna förrådet.

Tillgänglighet

ÖPPETTIDER TILL DITT FÖRRÅD

Måndag-Fredag       07.00 – 23.00
Lördag                        07.00 – 16.00
Söndag                       07.00 – 16.00

Personlig service

HOS FORS FÖRRÅD ÄR DU I FOKUS

Vi är det lilla familjeföretaget med stort hjärta och personlig service. Det ska vara enkelt, tryggt och prisvärt för dig att vara kund hos oss. Vi finns här för dig när du behöver oss; därför är du alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Mer om oss

Vilka driver Flytten Self Storage?

Jag som äger och driver Flytten Self Storage heter Alban Qitaku och jag har drivit förrådsverksamhet sedan 2018 genom mitt bolag Flytt & Förvaring Sverige AB där vi förutom förvaring dessutom erbjuder flytthjälp & städhjälp. För mig är det av största vikt att ge dig som kund en fantastisk upplevelse genom att erbjuda högkvalitativa och säkra förrådslösningar. Vi har tre starka värdeord som alla i företaget arbetar efter och det är Öppen (Alla är välkomna till oss både vad avser kunder men även gällande vår egen personal), Enkel (Vi tycker om att hålla det enkelt och löser eventuella funderingar som dyker upp väldigt snabbt så att en bra känsla kan skapas så fort som möjligt) & Professionell (Vi är måna om att bemöta dig som kund på en hög professionell nivå där vi värdesätter och respekterar dig som individ och agerar därefter). Då vi är ett mindre familjeföretag är vi dessutom väldigt flexibla och kan erbjuda många olika sorters lösningar för förvaring anpassade efter just dina behov!

Kontakta oss

Telefon: 010-750 05 56
E-post: hej@forsforrad.nu

Vi svarar så snart vi kan under våra öppettider, 08.00 – 17.00 alla vardagar

Postadress

C/O Flytt & förvaring Sverige AB
Brogatan 23
302 42 Halmstad