Projektbeskrivning

Vår personal har lång erfarenhet av flyttservice och kan hjälpa er att flytta med servicekänsla och professionellt bemötande. Vi har all special utrustning såsom selar, kärror och vagnar som behövs.

Vi är flexibla och kan erbjuda allt från flytthjälp till och från olika orter i Sverige, till enklare uppdrag som bärhjälp till egen bil eller släp. Vid flytt av enstaka möbler erbjuder vi fastpris direkt via telefon.

Rum Kvm Behov Tim
1 20-40 2 man & 1 flyttbil ca 2-3*
2 40-70 2 man & 1 flyttbil ca 3-6*
3 70-90 2 man & 1 flyttbil ca 5-7*
4 90-110 3 man & 1 flyttbil ca 5-8*
5 110-130 3 man & 1 flyttbil ca 6-9*

*Vi debiterar minst 3 timmar för ett flyttuppdrag.

*Framkomlighet samt lastning och lossning och även antal våningar och tillgång till hiss kan påverka tidsramen. Debiteringen börjar från att vi lämnar vårt kontor tills att vi är tillbaka på kontoret igen. Tid för fram och hemkörning är inte inräknad i tidsexempel.

Många gånger kan det vara svårt att själv beräkna flyttens omfattning vid större boenden. Vid större lägenheter eller villor erbjuder vi ett kostnadsfritt kundbesök inför flytten.

Vi har även rejäla och stabila flyttlådor som ni kan köpa av oss innan flyttillfället för att underlätta nedpackning av gods. Väljer ni egna flyttlådor bör de vara stapelbara och slitstarka.

Fyll i ett formuläret för kostnadsfri offert

  MINA UPPGIFTER:

  UPPGIFTER OM BOSTADEN NI FLYTTAR IFRÅN

  FLYTTAR IFRÅN

  LägenhetRadhusVillaKontorMagasinering


  Ja,litenJa,storNej


  AnnatVindsförrådKällareUteförrådGarage

  UPPGIFTER OM BOSTADEN NI FLYTTAR TILL

  FLYTTAR TILL

  LägenhetRadhusVillaKontorMagasinering


  Ja,litenJa,storNej


  AnnatVindsförrådKällareUteförrådGarage

  FLYTTENS OMFATTNING

  Packning: janej
  Magasinering: janej
  Flyttstäd: janej

  Flytten.nu lagrar bokningshistorik och personuppgifter som kunden lämnar och behandlar dessa uppgifter i enlighet med gällande GDPR (General Data Protection Regulation). Genom att skicka offertförfågan godkänner du användaravtalet.

  jag godkänner