Projektbeskrivning

VI ERBJUDER SÄKER FÖRVARING FÖR DITT GODS

Ibland behöver man kunna förvara sina ägodelar på annan plats än sin bostad. Förrådet räcker kanske inte till och man behöver tillfällig lagring mellan två boende, dödsbo, utemöbler, kontorsmöbler eller annat som kräver extra utrymme.

Träcontainers

Förvaring i träcontainers passar för gods som inte är känsligt för kyla men behöver förvaras på ett säkert sätt. Vi lastar av ert gods med hjälp av truck och skruvar igen containern när vi lastat klart.

Möbelcontainer

Våra möbelcontainer är larmade och kameraövervakade. Om larmet går är det direkt anslutet till larmcentralen. Temperaturen håller minst 14 grader året om och vi har avtal med Anticimex för att hålla fritt från skadedjur. Ni kan givetvis välja flytthjälp till och från våra magasin eller välja att själva transportera ert gods.

Filtar finns tillgängliga för utlåning vid magasinering för att skydda ömtåliga möbler. Vill ni använda filtarna vid transport man ni köpa dessa eller lägga en deposition på 60kr/filt. Maxvikt för en möbelcontainer är 2000 kg.  Månadsavgift är 625 kr. Vi erbjuder rabatterade priser vid långtidsmagasinering.

Våra magasin är godkända av alla försäkringsbolag, dock ingår inte försäkring i magasinshyran. Kontakta erat hemförsäkringsbolag för att anmäla att ni magasinerar hos oss och för information vad som gäller för er försäkring.

ÖPPETTIDER

Magasinet har öppet måndag till fredag 8:00-16:30 (tidsbokning)

Helger endast tidsbokning.

Truckhanteringsavgift tillkommer  vid uttag för varje container á 100 kr.

Uttag under helg tar vi ut en avgift på 400/kr per timme.

Uppsägningstid.

Uppsägning ska ske senast den 15:de månaden innan magasinet töms. Sker detta efter den 15:e debiteras även nästkommande månad. Om annan än hyrestagare av magasinet skall hämta ut gods krävs en fullmakt. Legitimation skall alltid medtas.

Fyll i formuläret för kostnadsfri offert

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]